Veelgestelde Vragen

Moet ik de auto schoonmaken na afloop?

Los vuil als etenswaren, verpakkingsmateriaal en zwerfvuil dien je op te ruimen. Normale vervuiling (wassen / stofzuigen) is voor rekening van de verhuurder. Voor abnormale of extreme vervuiling kunnen kosten in rekening gebracht worden. Zorg dat de verreden brandstof op peil is aangevuld. 

Lees meer »

Moet ik vooruit betalen?

Ja, bij reservering betaal je 50% van de huursom als aanbetaling. Bij aflevering dient de totale huursom + borgsom voldaan te zijn. Je krijgt een bewijs van betaling, zonder risico.

Lees meer »

Moet ik ook borg betalen?

Je moet een borgsom van €250,- betalen voor aanvang van de huurperiode, na afloop krijg je die weer terug wanneer er geen schade of calamiteiten zijn voorgevallen.

Lees meer »

Hoeveel kilometer mag ik rijden?

In de huurprijs zijn (afhankelijk van de gekozen auto) een x-aantal kilometers inbegrepen. Het aantal kilometers staat vermeld bij de advertentie van de auto. Wanneer u boven het aantal inbegrepen kilometers gaat, geldt er een kilometertarief van € 0,15. Normaal gesproken heb je dus geen extra kilometerkosten. Je betaald natuurlijk wel de verreden brandstof zelf.

Lees meer »

Zijn er bijkomende kosten?

Nee, je betaalt de dagprijs van de auto en mag gaan rijden. Prijzen zijn inclusief BTW en verzekering. In geval van schade heb je een eigen risico van €500,- per geval. Je betaald natuurlijk wel de verreden brandstof zelf. Meerkilometers zullen berekend worden a € 0,15 p/km

Lees meer »