Partners

uurtjehuren.nl bouwt aan een netwerk van partners en gebruikers om tot een succesvolle formule uit te groeien. Het doel is om samen een maatschappij te creëren waarbij we efficiënt omgaan met de dagelijkse mobiliteit en de deeleconomie centraal staat. Eén van onze partners is Vakgarage Richtlijn, welke de directe uitgifte van de huurauto's verzorgt in de regio Nederhorst den Berg.

Daarnaast heeft uurtjehuren.nl ook een partnerschap met OK Storage. Dit bedrijf verhuurt opslagruimtes aan zowel particulier als zakelijke klanten in de regio Weesp. Op de website van OK Storage kun je gemakkelijk de door jouw gewenste opslagruimte uitzoeken en direct online reserveren. Tevens is de OK Storage-bus voor klanten van uurtjehuren.nl beschikbaar om te huren. 

Deratiobv.nl is ook een partner van uurtjehuren.nl.  Deratio is actief met de in- en verkoop van auto's. Daarnaast faciliteert het ook de diensten van uurtjehuren.nl

Onze nieuwe partner is Jachthaven Vredeland in Kortenhoef. Dit is een kleinschalige jachthaven waar recreatief verhuur van een sloep mogelijk is, maar ook een Tiny Woonboot is te huren voor een heerlijke overnachting aan de rand van de Wijde Blik.

Ook partner worden? Neem dan contact op via partnerworden@uurtjehuren.nl

 

Lijst met partners:

- Vakgarage Richtlijn

- OK Storage

- Jachthaven Vredeland


uurtjehuren.nl is onderdeel van deratio b.v.    KvK 83288104