Jan Zwagerman en Sven van Zalingen trotseren de kou bij ScanCoveryTrial

Gepubliceerd op 5 januari 2018 om 19:10

Vandaag is de 8e editie van de ScanCoveryTrial van start gegaan. Aan deze tourtocht nemen o.a. Jan Zwagerman en Sven van Zalingen deel. Het duo rijdt in een Volkswagen Transporter, welke mede door uurtjehuren.nl is gesponsord.

Vanochtend vertrokken de deelnemers van de ScanCoveryTrial achter elkaar vanaf Aviodrome, het vliegveld in Lelystad. Er doen dit jaar ruim honderd duo’s mee aan de tour.

 

De ruim een week durende ScanCoveryTrial is een rit door het prachtige Scandinavië. Aan de hand van per SMS verkregen coördinaten moeten de tweetallen zich een weg door het koudste deel van Europa zien te banen. Sven en Jan rijden door heel Scandinavië en bezoeken de mooiste plekken. Hoogtepunt van de reis zal het zien van het Noorderlicht zijn.

 

De tour is liefst 7000km lang en weet zich gekenmerkt door de soms barre weersomstandigheden. Er zullen regelmatig ijsvlaktes getrotseerd moeten worden om de route voort te zetten, bij een temperatuur van liefst -47℃.

 

Wij willen Sven en Jan veel succes wensen bij hun reis. Het is een bijzondere ervaring en we zijn blij dat wij daar ons steentje aan bij kunnen dragen.

2018-01-04-PHOTO-00000612-1.jpg


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.